skip to Main Content

Social Media uitbesteden

Geheel of gedeeltelijk

U kunt die social media platforms aan mij uitbesteden waar u zelf geen tijd of geen focus voor hebt. Al uw social media accounts uitbesteden kan ook. Berichten plaats ik dan gevarieerd en op de juiste kanalen.

Facebook is LinkedIn niet

Ieder social media kanaal heeft eigen mogelijkheden. Wat bijvoorbeeld op Facebook geplaatst wordt kan in dezelfde vorm volledig misplaatst zijn op LinkedIn. Daarom is een afzonderlijke strategie en aanpak nodig en maak ik afzonderlijke contentagenda’s. Er wordt door mij zelden of nooit automatisch doorgeplaatst van bijvoorbeeld Twitter naar Facebook.

Zelf content aanleveren of uitbesteden?

Ook spreken we af in hoeverre en in welke vorm u informatie, artikelen, links of foto’s aanlevert of dat ik voor u hiernaar op zoek ga. Vanuit mijn communicatie-achtergrond verdiep ik me uitgebreid in uw bedrijf, producten, diensten en de ontwikkelingen in uw branche. Laat u de zgn. contentcreatie aan mij over dan zoek en maak ik berichten die bij uw bedrijfs- en marketingcommunicatiebeleid passen. Content die aanslaat bij uw doelgroepen.

Interactie

Op goede content komen reacties. Het monitoren van berichten en het reageren op vragen en opmerkingen is mijn specialisme. Ik functioneer als uw woordvoerder op social media. Mocht u het monitoren en de interactie liever in eigen hand houden dan kan dit uiteraard ook. Net wat voor u en uw organisatie het beste werkt.

Beheer is mogelijk voor periodes van steeds 4 weken en per platform, met of zonder interactie.

Mogelijkheden en tarieven

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijf of organisatie?
Bel 06-21485337 voor een vrijblijvend gesprek.

WinkelstraatGroot_aangepast
Back To Top
Zoeken