skip to Main Content

Print of online, deadlines blijven

Ergens in de vorige eeuw ben ik mijn loopbaan begonnen, bij reclamebureaus. Als ‘media-order administratrice’. Ik zorgde voor de plaatsing van advertenties in kranten en tijdschriften.

Na de marketeers, tekstschrijvers, artdirectors, de fotograaf, de zetterij, de reprograaf en de werktekenaar kwam ik in actie. Deadlines zijn deadlines en geleidelijk opgelopen vertragingen manifesteerden zich meestal pas aan het eind, bij mij dus. Stond ik in de studio met mijn enveloppen en plaatsingsopdrachten te wachten op de werktekenaar en stond de koerier al voor de deur.

Wat dat betreft is er niet veel veranderd. Een mooie plaatsing is nog steeds vakwerk en met social media ben ik opnieuw die laatste schakel.

Het proces gaat nu alleen wat sneller …

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Zoeken