skip to Main Content
Ik Ken Je Van Social Media

Ik ken je van social media

Je kunt heel actief zijn op social media maar daarmee ben je er nog niet. De meeste indruk maak je met je persoonlijke acte de présence. Omdat je niet overal tegelijk kunt zijn is social media uitgevonden 😉

Minimaal een keer per week kom ik op een netwerkbijeenkomst. Meer dan eens komt het voor dat mensen die ik nog niet eerder de hand heb geschud, mij herkennen van social media. Of ik ken hen, van Twitter, Facebook of LinkedIn. Dan heb je elkaar gelijk al wat te vertellen. Is dat niet een mooie binnenkomer, een echte ijsbreker?

Volg je elkaar al, dan worden gesprekken veel leuker en inhoudelijk ook sterker. Je kunt elkaar gelijk vragen gaan stellen en hebt genoeg gespreksonderwerpen. Simpelweg omdat je social media gebruikt waar het voor bedoeld is. Sociaal zijn!

Ik zag je op LinkedIn

Ik zag je op LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
Zoeken