skip to Main Content

Iedereen heeft een LinkedIn pagina. Toch functioneert deze zelden naar behoren. Zeker gezien de mogelijkheden die het medium biedt! Hoe slimmer je ermee werkt, hoe meer het systeem je teruggeeft. Ik lever u graag de tools voor een optimaal resultaat.

Online netwerken

LinkedIn is waarschijnlijk uw belangrijkste online netwerkomgeving. De potentie is groot. Of liever: dat zou het kunnen zijn. Want weet u of anderen u goed kunnen vinden? Op welke trefwoorden zoeken zij? En hoe speel je daar zelf handig op in? Daarnaast is het verstandig om de juiste sfeer te creëren. Wees niet te bescheiden en toon wat u waard bent! Mijn communicatieachtergrond helpt de indruk die de buitenwereld van u krijgt tastbaar te maken.

Tips en trucs

Zie uzelf en uw profiel los van het bedrijf waar u nu voor werkt. Specifieke kennis en talenten zijn het meest interessant voor opdrachtgevers en werkgevers. Wat zijn uw specialisaties? Welke toegevoegde waarde biedt u? U moet goed vindbaar zijn op hetgeen waarmee u zichzelf het beste kunt verkopen.

Ook technische details bepalen of uw pagina spot-on is. Het is goed om contactgegevens daar te plaatsen waar ze ook zichtbaar zijn voor niet-connecties. En staan alle vinkjes goed? Of zien bezoekers in de kolom ernaast een overzicht van uw vakgenoten? Het draait om de combinatie van strategie en advies, tekstschrijven en fotografie. Wanneer alles klopt tot in de puntjes zijn de resultaten meetbaar beter.

Uw profiel is tiptop. En nu?

Aan de slag met LinkedIn. Iedere dag! U heeft meer te doen, zegt u? Dan is het zaak om met zo min mogelijk inspanning het beste uit uw netwerk te halen. Samen nemen we door hoe uw profiel springlevend blijft. Op een beheersbare manier. U merkt dat het werkt: u wordt beter gevonden door waardevolle contacten en weet als eerste wat er speelt. Kortom: samen creëren we een flinke voorsprong op de rest.

Bel voor een afspraak 06-21485337

meer-uit-linkedin
Back To Top
Zoeken